C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22

www.frenaellupus.com
writing essays

Set fotoprotectors d’ISDIN formaran part de la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’

  • Catalunya, Aragó, Balears, Astúries, Madrid, Sevilla, Granada, Múrcia, Pontevedra, Jaén i Cantàbria formen part de la campanya.
  • Els pacients amb lupus podran adquirir els productes a mesura que se signi la renovació de l’acord a la seva província / comunitat.

Barcelona, 14 d’octubre de 2019.- ‘Frena el sol, frena el lupus’ i ISDIN han donat a conèixer en la pàgina web de la campanya www.frenaellupus.com, els fotoprotectores que estaran inclosos en la campanya, després de la formalització el passat 1 d’octubre de l’acord entre ISDIN i la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), impulsora d’aquesta iniciativa.

D’aquesta manera, són set els productes de Isdin inclosos en la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’ (www.frenaellupus.com/productos):

  • Fotoprotector ISDIN Fusion Fluïu Mineral SPF 50+
  • Fotoultra 100 ISDIN Espot Prevent SPF 100+
  • Fotoprotector ISDIN Fusion Water SPF 50+
  • Fotoprotector ISDIN Fusion Water Color SPF 50
  • Fotoprotector Gel Cream SPF 50+
  • Fotoprotector ISDIN Fusion Water Pediatrics SPF 50+
  • Fotoprotector ISDIN Gel Cream Pediatrics SPF 50+

Els pacients amb lupus podran adquirir pròximament fotoprotectors de la marca ISDIN a preu molt reduït en qualsevol de les farmàcies que participen en el projecte. Actualment aquest es desenvolupa a Catalunya, Aragó, Balears, Astúries, Madrid, Sevilla, Granada, Múrcia, Pontevedra, Jaén i Cantàbria.

Actualment les parts implicades (Col·legis de Farmacèutics i majoristes de totes les províncies, ISDIN i FEFAC) estan en procés de renovació dels convenis de col·laboració. L’objectiu és que els pacients puguin beneficiar-se d’aquesta campanya en la major brevetat possible. Igualment, estan previst realitzar presentacions en els territoris que ja formen part de la campanya i continuar ampliant-ho a noves zones.

Les novetats s’aniran donant a conèixer en la web oficial de ‘Frena el sol, frena el lupus’ i en xarxes socials: Twitter @FrenaSol i Facebook @FrenaLupus.

Actualment, 644 farmàcies participen en ‘Frena el sol, frena el lupus’ amb el propòsit d’oferir als pacients fotoprotectores a preu reduït, durant tot l’any, en qualsevol de les farmàcies participants, sense més limitacions que pertànyer a l’associació de pacients de la seva zona i adquirir els productes solars per al seu ús exclusiu. En aquests moments, la iniciativa té una cobertura en el territori espanyol de més del 50% de malalts de lupus.

Més informació: Laura Clavijo, responsable de Comunicació (lclavijo@fefac.cat / Tel. 618 81 39 55)

C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22