C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22

www.frenaellupus.com
custom essay

La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, també a farmàcies asturianes

La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, iniciada a Catalunya l’any 2015, s’implantarà a partir del dia 13 de juny a una nova comunitat autònoma, Astúries.

La iniciativa, impulsada per FEFAC, amb el suport de Ferrer, Alliance Healthcare i Fedefarma, es desenvolupa en l’actualitat a 196 farmàcies catalanes, 71 farmàcies d’Aragó i 67 de Balears, gràcies a la col·laboració continuada d’Alliance Healthcare, a distribuïdores locals, associacions de pacients i col·legis de farmacèutics.

A Astúries, compta amb el suport del Col·legi de Farmacèutics, l’Asociación de Lúpicos de Asturias i la cooperativa local COFAS, a part d’Alliance Healthcare. L’acte de presentació de la campanya, que tindrà lloc a la seu del COF d’Astúries, comptarà amb la presència dels màxims representants d’aquestes organitzacions, i es desenvoluparan dues conferències, una a càrrec d’Antoni Torres, president de FEFAC i impulsor de la campanya, mentre que l’altra la pronunciarà el Dr. José Bernardino Díaz, del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Central d’Astúries (HUCA).

Està previst que la iniciativa s’implanti també durant aquest mes de juny a Castella-La Manxa i la província de Sevilla.

C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22