C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22

www.frenaellupus.com
buy essay uk

Actualidad

LA PRESIDENTA D’ACLEG, PILAR LUCAS, PARTICIPA EN LES XERRADES SOCIALS D’AIGÜES DE BARCELONA.

Per a visibilitzar i conscienciar sobre la realitat de les persones amb discapacitat órganica, l’Associació Catalana de Lupus E. G. (ACLEG), va participar en les #CharlasSocialesAB d’Aigües de Barcelona. Aquí podeu veure a la seva presidenta, Pilar Lucas, en l’entrevista que es va realitzar, en la qual parla de la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’. Moltes gràcies Pilar!

La presidenta de ACLEG, Pilar Lucas, participa en las charlas sociales de Aigües de Barcelona.

Para visibilizar y concienciar sobre la realidad de las personas con discapacidad órganica, la Asociación Catalana de Lupus E. G. (ACLEG),  participó en las #CharlasSocialesAB de Aigües de Barcelona. Aquí podéis ver a su presidenta, Pilar Lucas, en la entrevista que se realizó, en la que habla de la campaña ‘Frena el sol, frena el lupus’. ¡Muchas gracias Pilar!

Directe especial sobre el Lupus de Campmany y Abogados

Campmany y Abogados ha publicat un directe especial sobre el Lupus, en el qual ha participat participado Pilar Lucas, presidenta de l’ACLEG, el doctor Ricard Cervera, de l’Hospital Clínic de Barcelona, i Pep Vega Camps, promotor del «Proyecto KMs por el Lupus».  Pilar Lucas parla de la importància de la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’ i de les 200 farmàcies adherides a Catalunya.

Directo especial sobre el Lupus de Campmany y Abogados

Campmany y Abogados ha emitido un directo especial sobre el Lupus, en el que ha participado Pilar Lucas, presidenta de la Asociación Catalana de Lupus Eritematoso Sistémico (ACLEG), el doctor Ricard Cervera, del Hospital Clínic de Barcelona, y Pep Vega Camps, promotor del Proyecto KMs por el Lupus. En él Pilar Lucas habla de la importancia del proyecto ‘Frena el sol, frena el lupus’ y de las 200 farmacias que forman parte en Cataluña.

C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22