Frena el sol, frena el lupus dissenya un cartell per a les farmàcies participants

‘Frena el sol, frena el lupus’ ha dissenyat un cartell perquè les farmàcies participants en la campanya puguin posar-lo a la porta del seu establiment o en el lloc que considerin adient.

Gràcies al cartell, pacients i familiars poden identificar les farmàcies inscrites a ‘Frena el sol, frena el lupus’. Actualment participen en aquesta iniciativa 625 farmàcies de tota Espanya d’Aragó, Astúries, Balears, Catalunya, Cantàbria, Madrid, Granada, Jaén, Murcia, Pontevedra i Sevilla.

Aquests cartells, a més de servir per identificar les farmàcies participants, ajuden, a la vegada, a continuar difonent aquesta iniciativa entre la població. Actualment aquesta iniciativa dóna cobertura a més de la meitat dels pacients de lupus de tota Espanya.

Descarrega el cartell en format A4

Descarrega el cartell en format A5

Descarrega el cartell en format A6