C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22

www.frenaellupus.com
essay online

Correo Farmacéutico parla dels 4 anys de ‘Frena el sol, frena el lupus’ amb motiu del Dia Mundial del Lupus

Correo Farmacéutico publica aquesta setmana (del 6 al 12 de maig) un article sobre lupus «Protección solar y no estresarse ayudan el paciente con lupus». En ell, diferents experts, entre ells Antoni Torres, president de Fefac, ofereixen consells als pacients.

El 10 de maig se celebra el Dia Mundial del Lupus, per tal de reivindicar que s’impulsi la investigació sobre les causes i una cura de la malaltia, explica Linda Mota, la periodista que redacta l’article.

L’article recull consells dermatològics, com fer servir fotoprotectors durant tot l’any, però també fa referència a recomanacions nutricionals. A més, dedica l’últim paràgraf als dubtes més freqüents.

Menció especial mereix la columna de la dreta «Cuatro años frenando el lupus» en la qual s’explica la trajectòria de ‘Frena el sol, frena el lupus’. Actualment està present a Aragó, Astúries, Madrid, Sevilla, Granada, Múrcia, Pontevedra i Cantàbria. 625 farmàcies participen, donant cobertura a més de la meitat de pacients de lupus de tota Espanya.

L’article pot descarregar-se en el següent enllaç: «Protección solar y no estresarse ayudan al paciente con lupus»

C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22